Regio Ravenstein - Herpen

Zonnebloem op de Zomermarkt in Overlangel

Winnaar van het krentenbrood

Door Jacqueline van der Waarden

OVERLANGEL - Zondagmorgen 21 juli rond de klok van 6.30 uur waren er alweer vrijwilligers van de Zonnebloem Ravenstein e.o. in touw om hnu kraam op te bouwen. Na het vele werk om alles weer een plekje te geven, werd het al snel druk bij de kraam. De vers gemaakte jam was snel uitverkocht. Mede met deze opbrengst kunnen ze weer leuke uitjes organiseren voor hun gasten.

We konden ook weer de duofiets promoten met dank aan fam. Van Gaal uit Neerloon, die er voor gezorgd heeft dat de duofiets op de markt kwam.

Het krentenbrood van Bakker Marcel Sanders, is altijd een trekker. Door het raden van het gewicht, betaal je een kleine bijdrage om het brood te kunnen winnen. Dit jaar was het gewicht 5767 gram en het brood is gewonnen door Gontje van Duren uit Berghem. Zij zat er het dichts bij met 5700 gram. Wij feliciteren Gontje met het krentenbrood.

Door mee te spelen met het 21-spel, het raden van het krentenbrood, het kopen van artikelen en de donaties , heeft u allen een steentje bijgedragen om leuke uitjes te organiseren voor onze gasten.

Iedereen die meegeholpen heeft of de Zonnebloem heeft gesteund, wederom bedankt. Zonder jullie kunnen we het niet doen!

Mocht u interesse hebben als vrijwillig(st)er of gast van de Zonnebloem afd. Ravenstein e.o., neem dan een kijkje op www.zonnebloem.nl/ravenstein   u vindt hier alle informatie over onze afdeling. 

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties