Ravenstein

Thérėse Klerks nieuw bestuurslid

Zorgcooperatie Ravenstein: Tafelgenoten groot succes

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - In het kader van Tafelgenoten zijn een kleine 40 gasten, jong en oud, op 7 en 8 april culinair verwend door vijf koks en twee gastvrouwen. Dit initiatief van Zorgcoöperatie Ravenstein werd mogelijk gemaakt door de Ravensteinse horeca: Versaen, Maasstad, Keurvorst, Veerhuis en Donato’s. De wijn werd geleverd door Heessen, de bloemen op tafel werden geschonken door Fiore. Binnenkort evalueren de initiatiefnemers Bernadien Smit en Reginald Schoofs met de koks, gastvrouwen en het bestuur van de Zorgcoöperatie. Dan valt ook de beslissing over een mogelijk vervolg.

Boven (v.l.n.r.): Bernadien Smit en Dolly Schoofs. Onder (v.l.n.r.): Gerdine van Loosdrecht, Reginald Schoofs, Hillie de Roos, Frans Kil en Sidi Kettani

Tijdens de onlangs gehouden ledenvergadering heeft voorzitter André Megens, namens alle leden, de vertrekkende bestuursleden Jelle Massink, Ies van Bavel en Maarten Smulders bedankt voor hun bijdragen aan het bestuur van de zorgcoöperatie. Jelle moest als eerste penningmeester het wiel uitvinden. Maarten en Ies zijn bestuursleden die destijds de oprichting van de zorgcoöperatie hebben mogelijk gemaakt. Ies blijft actief bij het werk van de coöperatie betrokken, zij verlegt haar activiteiten. Inmiddels zijn er gesprekken gaande met een kandidaat penningmeester en is Thérėse Klerks aangetreden als nieuw bestuurslid.

Het verslag van de ledenvergadering en meer nieuws over Tafelgenoten is te vinden op www.zorgcooperatieravenstein.nl

Therese Klerks.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties