Ravenstein

Zorgcoöperatie Ravenstein gaat in gesprek over 'langer thuis blijven wonen'

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - In de jaren zestig ging je naar het bejaardenhuis zodra je AOW kreeg. In de loop der jaren zijn de meeste bejaardenhuizen afgebroken, verzorgingshuizen werden verpleeghuizen. Bejaardenhuisjes, seniorenappartementen, aanleunwoningen; er zijn allerlei woonvormen bedacht.

"En wij, wij willen of moeten zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen", stelt de Zorgcoöperatie Ravenstein. "Ook onze bestuurders willen dat wij zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen en thuis de nodige zorg en hulp krijgen."

Hoe zou jij eigenlijk willen gaan wonen? Weet je hoeveel senioren er bij jou in de straat wonen? In Ravenstein en omgeving komen we woningen tekort! Moeten er starterswoningen gebouwd worden? Zou er ook voor jou gebouwd moeten worden? Moeten we niet meer aansturen op doorstroming?
"Over deze en meer van dergelijke vragen wil de zorgcoöperatie eens een middagje praten. Zomaar? Moet er iets uit komen? Dat hangt af van dit eerste gesprek met mensen voor wie het van belang is en dat ben jij wellicht!? Je bent van harte welkom, aanmelden is prettig. Met de uitkomsten van deze bijeenkomst gaat het bestuur van zorgcoöperatie Ravenstein aan de slag."

De middag vindt op 19 december plaats in de ontmoetingsruimte van de zorgcoöperatie aan de Kasteelseplaats 2 in Ravenstein en duurt van 14 tot 16 uur.
Aanmelden kan bij via williepeters@ziggo.nl. Meer info: www.zorgcooperatieravenstein.nl.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties