Ravenstein

Zorgcoöperatie Ravenstein en lokale horeca werken samen aan Tafelgenoten

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Zorgcoöoperatie Ravenstein organiseert twee diners voor mensen die graag samen eten, maar daar niet zomaar de kans voor krijgen. Alle horecabedrijven van Ravenstein steunen dit initiatief. Zowel op 7 als 8 april kunnen zestien gasten aanschuiven. De initiatiefnemers gaan ervan uit dat het een gezellig samenzijn wordt, dat wellicht naar meer smaakt voor de toekomst.

Leden van de zorgcoöperatie, die plezier hebben in koken, maken op zaterdag 7 en zondag 8 april een luxe diner voor jong en oud. Iedereen is welkom in de ontmoetingsruimte aan de Kasteelseplaats. De ambitie is om er twee mooie avonden van te maken. Want samen eten verbindt, er komen waardevolle ontmoetingen tot stand en sociale netwerken worden uitgebreid. Vandaar dat de gasten een sfeervol etentje krijgen aangeboden. Tegen een eigen bijdrage van 2,50 euro mag iedereen aanschuiven zolang de beschikbare ruimte dit toelaat.

Die lage prijs komt door de medewerking van álle Ravensteinse horeca; De Keurvorst, De Maasstad, Versaen, Donato’s en Het Veerhuis. Zij dragen ieder op hun eigen wijze bij aan de kwaliteit en de lage prijs. Dit initiatief wordt gecoördineerd door Reginald Schoofs en Bernadien Smit van de zorgcoöoperatie. Zij geven meer informatie en schrijven de deelnemers in. Meer informatie en adresgegevens op www.zorgcooperatieravenstein.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties