Ravenstein

Zorgcoöperatie Ravenstein en basisschool De Bogaard werken samen aan Tafelgenoten

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Zorgcoöperatie Ravenstein organiseert opnieuw twee diners voor mensen, die graag samen eten, maar daar niet zomaar de kans voor krijgen. Deze keer is de samenwerking gezocht en gevonden met kinderen van groep 8 van basisschool De Bogaard. De diners zijn mede mogelijk gemaakt door een gulle gift van een anonieme donor.

Leden van de zorgcoöperatie die plezier hebben in koken, maken op 16 en 17 november een luxe diner voor jong en oud. Iedereen is welkom in de eigen ontmoetingsruimte aan de Kasteelseplaats. De ambitie is om er mooie avonden van te maken. Want samen eten verbindt, er komen waardevolle ontmoetingen tot stand en sociale netwerken worden uitgebreid", laat de zorgcoöperatie weten. "Vandaar dat de gasten een sfeervol etentje krijgen aangeboden. Tegen een eigen bijdrage van vijf euro mag iedereen aanschuiven."
De leerlingen van De Bogaard maken de affiches, de menukaarten en verlenen hand en spandiensten. Dit doen ze onder het motto 'We can help'.

Zowel op 16 als op 17 november kunnen 16 gasten aanschuiven. De initiatiefnemers gaan ervan uit dat het een gezellig samenzijn wordt en zijn nu alweer aan het nadenken over een vervolg.
Dit initiatief wordt gecoördineerd door Reginald Schoofs en Bernadien Smit van zorgcoöoperatie Ravenstein. Zij geven meer informatie en schrijven de deelnemers in. Inschrijven kan via info@zorgcooperatieravestein.nl of door te bellen met een van de coordinatoren. Meer informatie en adresgegevens: www.zorgcooperatieravenstein.nl.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties