Ravenstein

Wilskracht feliciteert bier- en hopkenners

Door Theo van Duren

Magnum fles Souverein en prachtig boek voor winnaars 1e Vrijstaatquiz over schilderij Rick Duijs

De gelukkige winnaars Hein Peters uit Ravenstein, Sanne van den Berg uit het spoedig te annexeren Velp en Theo Wanrooij die helemaal is afgereisd vanuit het verre Geffen om het heerlijke bier en het prachtboek in ontvangst te nemen.

Feest in De Molen afgelopen zaterdagmiddag. Want daar reikte bierbrouwer Wil Princen de prijzen uit aan de winnaar van de eerste Vrijstaatquiz. Sanne van den Berg uit het nog te annexeren Velp, Hein Peters uit Ravenstein en Theo Wanrooij uit Geffen waren de gelukkigen. Zij werden geloot uit de vele goede inzenders die het antwoord wisten op de vragen:

1. Welk bier toverde fijnschilder Rick Duijs in het glas?
2. Welke bloem beeldt edelsmid Joost Vlemmix af in de zilveren ornamenten?

De juiste antwoorden waren Souverein en Hop. De prijs loog er niet om. De winnaars keerden na afloop van het festijn huiswaarts met een magnum fles Souverein en een prachtig boek: ‘Einde Stiltegebied’ geschreven door Theo van Duren. Zowel het bier als het boek zijn door de recensent van het Staatspersbureau beoordeeld met 5 sterren.

Theo van Duren
Chef Staatspersbureau

Het in het glas geschilderde bier is het roemrijke Souverein en de zilveren ornamenten gemaakt door Joost Vlemmix zijn hopplanten. (foto: Rob Pluijm)

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties