Ravenstein

Wie verdient een ‘Raafje van verdienste’?

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - De dorpsraad Ravenstein reikt ook dit jaar weer het 'Raafje van verdienste' uit, een onderscheiding voor mensen die zich actief inzetten voor Ravenstein, Huisseling, Neerlangel, Deursen, Demen, Dennenburg of Dieden.

SDDL-vrijwilliger Henrie Brands ontving in 2017 een 'Raafje'.

"In de voormalige gemeente Ravenstein wonen veel mensen die zich (belangeloos) inzetten voor de samenleving waarin iedereen mee kan doen of die ten goede komen van de inwoners", vertelt Jacqueline van der Waarden namens de dorpsraad Ravenstein. "Daarom een oproep: kent u zulke inspirerende mensen en/of organisaties? Laat het dan weten aan de dorpsraad. Geef uw nominatie aan ons door en vermeld daarbij om wie het gaat - en eventueel voor welke organisatie hij/zij zich inzet - hoe de genomineerde te bereiken is en vooral waarom waarom deze persoon een ‘Raafje’ verdient."

De dorpsraad beslist wie het 'Raafje' uiteindelijk ontvangt. Tijdens de nieuwjaarsreceptie worden er twee uitgereikt. Stuur kandidaten vóór 15 december door naar Jacqueline van der Waarden via dorpsraadravenstein@gmail.com, met de vermelding Raafje.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties