Ravenstein

Vier thema's voor tiende editie Ravensteinse Fotodagen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - De Werkgroep Ravensteinse Fotodagen organiseert voor de tiende keer een fotowedstrijd. Om extra aandacht te besteden aan het tweede lustrum is de juryleden gevraagd een aantal thema’s te bedenken: Contrast, Hartelijk gefeliciteerd, Beweging en Natuurlijk Ravenstein. Deelnemers worden uitgenodigd om van elk thema één foto te maken en bij elk beeld een korte toelichting te schrijven. 

Het gebied waar de foto's voor de wedstrijd gemaakt kunnen worden zijn de plaatsen van de voormalige gemeente Ravenstein. Dat betreft het stadje Ravenstein en de kerkdorpen Huisseling, Herpen, Koolwijk, Overlangel, Keent, Neerloon, Neerlangel, Deursen, Dennenburg, Demen en Dieden.

Wedstrijd
Wil je als amateurfotograaf deze vier thema's vastleggen en actief meebeleven? Schrijf je dan in voor de fotowedstrijd. Dit kan nog tot en met 23 februari. De foto's met bijbehorende toelichting kunnen tot uiterlijk dinsdag 14 april ingeleverd worden. De expositie is van dinsdag 2 juni tot en met zaterdag 29 augustus in het Raadhuis van Ravenstein. De bespreking van de inzendingen en de feestelijke afsluiting van het lustrum vindt plaats op zondag 30 augustus van 14 tot 18 uur.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar ravensteinsefotodagen@gmail.com of download op www.ravensteinsefotodagen.com een inschrijfformulier. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per persoon. Verdere informatie word na inschrijving toegestuurd.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties