Ravenstein

Vier dagen feesten en hossen in Vidi Reo Ravenstein

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

POMPERSTAD - Tijdens carnaval kun je vier dagen feesten en hossen in gemeenschapshuis Vidi Reo in Ravenstein. Er is een gevarieerd programma met leuke activiteiten voor elke carnavalsvierder. Zo is Vidi Reo zaterdag 2 maart een van de bestemmingen tijdens de Dweilavond. Tevens is er dan een discotheek, net als op zondag na de optocht. Tussendoor is nog de prijsuitreiking.

Maandag is familiedag bij Vidi Reo: hossen, feesten, dansen en schik maken. Dat begint na het snert eten op de markt, iedereen is welkom: kinderen, papa's, mama's, opa's, oma’s en ieder ander die het carnaval een warm hart toedraagt, Discotheek Happy Days verzorgt de muziek. Rond 17 uur is er een spetterend optreden van de Dorini’s, bekend van de singles Alle nonnen in het zuiden en We heffen het glas. De entree is gratis
Dinsdag wordt het gemeenschapshuis in samenwerking met Jeugdwerk Ravenstein omgetoverd tot een feestempel. Dan vindt het Kinderbal plaats. Alle kinderen uit Ravenstein zijn vanaf 13.30 uur van harte welkom voor een grandioze party. 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties