Ravenstein

'Wij willen onze klanten volledig ontzorgen, zodat ze financiële rust hebben'

Veldsink-Reijers vestigt zich in monumentaal Boerenbondsgebouw Ravenstein

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN – Veldsink-Reijers was al geruime tijd op zoek naar een nieuwe, centraal gelegen kantoorlocatie in haar werkgebied. Onlangs ging deze langgekoesterde wens in vervulling. Op 1 april van dit jaar verhuisde het veelzijdige financieel adviesbureau namelijk van Deursen-Dennenburg naar een prachtig monumentaal bedrijfspand in hartje Ravenstein: het voormalige, meer dan honderd jaar oude Boerenbondsgebouw aan de Monseigneur Zwijsenstraat 1.

Vestigingsmanager Jens-Joren Stinnissen is zeer content met het nieuwe onderkomen van Veldsink-Reijers. “We zitten nu op een hele mooie en centrale locatie in Ravenstein. Met goede parkeergelegenheid en veel gemakkelijker bereikbaar voor klanten dan voorheen in Deursen-Dennenburg. Mensen kunnen gewoon bij ons binnenlopen, de deur staat altijd open. Bij complexere vragen kunnen we een vervolgafspraak maken.”

Compleet financieel advies
Veldsink-Reijers is een kantoor dat van alle financiële markten thuis is. Van hypotheken tot woon-, zorg-, rechtsbijstand- en reisverzekeringen. En van sparen, beleggen en pensioenen tot complete financiële planningen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen er terecht. "Wij willen onze klanten volledig ontzorgen, zodat ze financiële rust hebben", vertelt Jens-Joren.

Lokaal geworteld
Bij Veldsink-Reijers in Ravenstein werken in totaal acht deskundige mensen die lokaal geworteld en betrokken zijn. Vertrouwd en persoonlijk, twee belangrijke kernwaarden van het bedrijf. Jens-Joren: "Maar waar wij ons het meest in onderscheiden, is dat wij vollédig onafhankelijk zijn. Wij denken enkel en alleen in het belang van de klant. Wat is voor hem of haar het beste? De klant staat centraal, niet de aanbieder. Het maakt ons echt niet uit waar iemand zijn hypotheek of verzekering afsluit, het gaat erom wat voor de klant het gunstigste is. Wij doen met alle geldverstrekkers in Nederland zaken en zijn nergens aan gebonden. De klant heeft bij ons dus écht wat te kiezen."

Het nieuwe kantoor van Veldsink-Reijers is gevestigd in het fraaie monumentale pand aan de Monseigneur Zwijsenstraat 1 in Ravenstein en is bereikbaar via 0486-415399 of ravenstein@veldsink.nl. Kijk voor meer info op www.veldsink.nl


Veldsink Adviesgroep: Nederlands grootste onafhankelijke intermediair
Veldsink Adviesgroep is een familiebedrijf dat sinds 1979 klaarstaat voor haar relaties op het gebied van onafhankelijk financieel advies. Met een omvangrijk netwerk van inmiddels meer dan 65 vestigingen in 11 provincies is Veldsink de grootste onafhankelijke intermediair van Nederland.

Het bedrijf heeft een duidelijke filosofie: "We kiezen samen met onze relaties voor een langdurige vertrouwensrelatie. Door onze betrokkenheid, oprechtheid en het actief luisteren naar de persoon achter de klant schetsen wij waar de daadwerkelijke behoeftes liggen, leveren wij een meerwaarde ten aanzien van financiële oplossingen en organiseren wij financiële rust."


Rijksmonument
Het nieuwe kantoorpand van Veldsink-Reijers is een Rijksmonument. Het relatief lange, smalle en hoge bedrijfsgebouw werd omstreeks 1915 door de Noordbrabantse Christelijke Boerenbond gebouwd en heeft onder meer gefunctioneerd als meelfabriek. Na de Tweede Wereldoorlog is de pui van de straatgevel deels gewijzigd en er is een tweelaags winkelpand tegen de zuidelijke gevel gebouwd.

Blijkens de geschilderde tekst in de topgevel van de westelijke straatgevel: 'Coöperatieve Handelsvereeniging N.C.B. Bijkantoor Ravenstein' betreft het hier een agrarisch-industrieel bedrijfsgebouw. De karakteristieke hoofdvorm van twee bouwlagen onder zadeldak wordt geaccentueerd door de beide dakkapellen, die ter hoogte van de eindgevels op het zadeldak zijn geplaatst, mogelijk ten behoeve van de hijsinstallaties.
Het gebouw heeft cultuurhistorische waarde als herinnering aan de sociaal-economische geschiedenis van de provincie, het getuigt van de emancipatie van de katholieke Brabantse boer, het ontstaan van de standsorganisatie N.C.B. en de ontwikkeling van een doelmatiger agrarische bedrijfsvoering. Daarnaast heeft het gebouw architectuurhistorische waarde als een goed en redelijk gaaf voorbeeld van een volgens traditionele technieken gebouwd pakhuis, dat door de opvallende gevels een belangrijke rol speelt in het aanzien van vestingstad Ravenstein.


Ontspannen toekomst dankzij de ‘Veldsink Financiële Foto'
We hebben bijna dagelijks met geldzaken te maken. We doen de belastingaangifte, nemen een hypotheek en verzekeren ons tegen allerlei risico’s. Maar een financieel plan maken met het oog op de toekomst, is voor veel mensen toch een brug te ver. Terwijl dat nu juist veel rust kan geven. Met de Veldsink Financiële Foto maken onze adviseurs dit voor iedereen toegankelijk.

Je actuele geldzaken heb je natuurlijk op orde. Dat heb je zelf of met een adviseur geregeld. Maar er blijven vaak genoeg vragen over. Weet je wel of je eerder kunt – en vooral: wilt – stoppen met werken? Heb je genoeg pensioen opgebouwd en zo nee, zijn er alternatieven? Wil je straks kleiner wonen, kun je dan iets doen met de overwaarde? Wat als je komt te overlijden? En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Inzicht
Om je toekomstplannen te kunnen maken, moet je weten hoe je er nu en straks financieel voorstaat. Daarom is het handig én leuk om een persoonlijk financieel plan te maken. Daarmee heb je inzicht in de ontwikkeling van je inkomen, uitgaven en vermogen, en kun je risico’s beter beheersen. Het uitgangspunt zijn je wensen. Die zet je samen met een financieel planner op een rij. Aan de hand daarvan maak je een plan: zijn mijn wensen haalbaar en hoe ga ik ze mogelijk maken?

Geen verrassingen
Een financieel plan kost wat geld, dat is waar. Maar dat geld verdien je gemakkelijk terug. Bovendien zorgt een goede planning voor ontspanning. Je hebt rust en overzicht: geen grote verrassingen. En juist het voorkomen van financiële verrassingen is precies waar een ontspannen toekomst mee begint!

Persoonlijke financiële foto
De adviseurs van Veldsink-Reijers helpen je op weg met het maken van een persoonlijke financiële foto: de Veldsink Financiële Foto. Met de Veldsink Financiële Foto maakt de adviseur samen met jou een momentopname van je huidige financiële situatie en een inventarisatie van je wensen voor de toekomst. Met deze informatie in gedachten, kijkt hij naar de vragen die er spelen rond pensioen, arbeidsongeschiktheid, overlijden en vrijkomend kapitaal. Vervolgens geeft hij dit overzichtelijk weer in een rapport en geeft hij een advies over wat je kunt doen om jouw doelen te bereiken en daarmee ook je financiële toekomst veilig te stellen.
Voor de inventarisatie, het uitwerken van het rapport met advies en het bespreken ervan, rekenen wij een totaalprijs van 495 euro. Om je situatie te blijven monitoren kun je besluiten een abonnement af te nemen.

Bel de adviseur van Veldsink-Reijers (0486-415399) of kom even binnenlopen voor meer informatie.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties