Ravenstein

VAEX Truck Trading houdt zaterdag open dag

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - VAEX Truck Trading houdt zaterdag 18 maart een open dag op haar locatie aan de Verver 4a in Ravenstein. Alle belangstellenden zijn tussen 13 en 17 uur welkom om een kijkje te komen nemen bij het bedrijf.

VAEX Truck Trading maakte de afgelopen jaren een gezonde groei door en was daarom toe aan een volgende stap. Een nieuw, groter, moderner en verbeterd pand. Dat was de doelstelling toen het bedrijf ruim een jaar geleden startte met de tekeningen. In januari 2017 opende de onderneming de deuren van haar nieuwe kantoor en moderne eigen werkplaats aan de Verver 4a in Ravenstein. Daarmee is VAEX Truck Trading klaar voor de toekomst.

Tijdens de gratis toegankelijke open dag van zaterdag 17 maart laat VAEX Truck Trading aan alle belangstellenden graag haar nieuwe onderkomen zien. Neem een kijkje in het nieuwe pand, het kantoor, de werkplaats en de washal. Ook aan de kleine bezoeker is gedacht. Er zijn verschillende activiteiten voor kinderen aanwezig en er is een speciale kinderhoek.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

Dagboek Diala en Enas