Ravenstein

Unieke Quadrivas Therapy in Ravenstein

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - In oktober 2017 startte Liza van Schijndel (27) in Ravenstein met succes met de Quadrivas Therapy. Deze massagetherapie is bedoeld voor al die vrouwen die kampen met overgewicht, lipoedeem, cellulite en bloedcirculatieklachten.

Is de lipoedeem in mijn lijf volledig onomkeerbaar? “Dat zullen we nog wel eens zien!”, dacht Liza, die besloot in 2013 het behandeltraject in te gaan bij Alyna Eekema, de oprichtster van de Quadrivas Therapy. Liza vertelt: “Ik ervaarde dagelijks pijn en vermoeidheid in mijn benen, het begon op mijn achttiende en werd telkens erger. Op mijn 21ste ben ik vervolgens een behandelingstraject gestart bij Alyna Eekema. Wat ik voelde tijdens het traject is bijna onbeschrijvelijk, ik kon weer lopen zonder pijn en zonder het gevoel dat ik mijn benen de hele dag mee moet slepen. Ik had mijn leven weer terug.”

Om die reden wilde Liza de therapie mede op de kaart zetten en startte zij in 2015 met de opleiding aan de Quadrivas Academy in Amsterdam. Na het succesvol afronden van haar opleiding werd Liza de vierde Quadrivas-therapeut in Nederland en heeft ze haar eigen praktijk gevestigd in Ravenstein. Nu, twee jaar later, heeft ze een goedlopende praktijk met tevreden cliënten, die uit alle windstreken richting Ravenstein komen. “Ik heb bijvoorbeeld cliënten uit België en het noorden van Nederland die bereid zijn om uren in de auto te zitten voor een behandeling”, vertelt Liza. Ook vervult ze voortaan een rol in de organisatie van de Quadrivas Therapy en geeft zij les binnen de Quadrivas Academy met betrekking tot bedrijfsvoering.

Wat doet de Quadrivas Therapy?
De Quadrivas Therapy is ontzettend goed inzetbaar bij vrouwen met overgewicht, lipoedeem, cellulite en bloedcirculatieklachten. Met succes kunnen ook oedeembenen en rusteloze benen worden behandeld. Daarnaast is de therapie goed inzetbaar bij spier-, gewrichts-, en bindweefselklachten.
"Naar schatting heeft zo’n 75% van alle vrouwen in meerdere of mindere mate last van verharde bloedvaten. Door de verstoorde conditie van de bloedvaten wordt te weinig zuurstof naar de weefsels aangevoerd en worden afvalstoffen slecht afgevoerd. Dit kan vervolgens zorgen voor vetafzetting en een permanente ontstekingsreactie in het omliggende weefsel. Door het toepassen van de unieke Quadrivas-behandelmethode wordt de circulatie weer geactiveerd waardoor weefsels beter doorbloed raken en afvalstoffen beter worden afgevoerd. Dit heeft een genezend en vaak afslankend effect en remt de vorming van nieuwe vetafzetting. Daarnaast worden de spieren, gewrichten en banden soepeler, het weefsel minder pijnlijk en de vermoeidheid neemt af."

Quadrivas Clinic Ravenstein
Eind 2017 vestigde Liza haar Quadrivas Clinic aan de Langakker in Ravenstein. Onlangs kreeg zij de kans om te verhuizen naar een nieuwe behandelruimte en daarnaast krijgt ze op korte termijn de beschikking over een functionele vergader-/werkruimte. “In de nieuwe behandelruimte kunnen mijn cliënten de Quadrivas Therapy nog meer in rust ervaren.” Liza geeft aan dat de vergaderruimte nieuwe kansen biedt voor haar bedrijf en daarnaast verhuurt ze de ruimte op de momenten dat ze er zelf niet is, met name in de avonduren. De ambities van Liza zijn om zich de komende jaren nog verder te ontwikkelen als orthomoleculair voedingsadviseur en hormoontherapeut. “Ik heb de afgelopen twee jaar al tientallen vrouwen van hun bloedvatenproblematiek af kunnen helpen, maar ik ben nog lang niet klaar en hoop met mijn bijdrage nog heel veel vrouwen te kunnen helpen.”

Meer informatie over de therapie en/of geïnteresseerd in het huren van een vergader- of werkruimte? Vul dan het contactformulier in via www.quadrivasravenstein.nl of stuur een bericht naar liza@quadrivas.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties