Ravenstein

Samenwerking tussen KBO's Ravenstein, Herpen en Overlangel

Veel belangstelling voor toneelstuk De weg naar vrijheid

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Dit jaar vieren we 75 jaar bevrijding van Noord-Brabant. Dit gebeurt onder meer met een speciaal voor KBO-Brabant geschreven toneelspel, genaamd De weg naar vrijheid. Het is een realistisch toneelspel over de Tweede Wereldoorlog en de daarop volgende bevrijding. Het stuk is op 13, 14 en 15 september vijf keer te zien in gemeenschapshuis Vidi Reo in Ravenstein.

Het toneelstuk wordt opgevoerd door een samenwerking van KBO-Ravenstein, KBO-Herpen en KBO-Overlangel. "Als kleine maar gedreven verenigingen brengen we het toneelstuk met spelers uit de hele voormalige gemeente Ravenstein. Het totale toneelgezelschap van ouderen en jongeren met figuranten bestaat uit circa zestig personen van alle leeftijdsgroepen", laat Rini Arts namens de organisatie weten. De toegangsprijs bedraagt 5 euro per persoon, inclusief consumptie. Per voorstelling kunnen is er plaats voor 150 personen. Kaarten zijn te reserveren via rini.arts@ziggo.nl of 06-57324484.

De verkoop van kaarten vindt plaats op 31 augustus en 1 september (van 14 tot 18 uur) en 2 september (van 19 tot 21 uur) in Vidi Reo. Bij warenhuis Ad van den Oever in Herpen zijn vanaf 31 augustus eveneens tickets te koop. De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 13 september om 14.30 en 20 uur, zaterdag 14 september om 14.30 en 20 uur en zondag 15 september om 14.30 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties