Ravenstein

TIR werkt aan evenementenkalender Ravenstein en omstreken voor 2020

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Sinds een aantal jaar brengt het Toeristisch Informatiecentrum Ravenstein (TIR) heel succesvol een evenementenkalender uit voor Ravenstein en omstreken. Deze kalender bevat evenementen, tentoonstellingen en soortgelijke activiteiten die toegankelijk zijn voor een breed publiek. Gezien het aandachtsgebied van het TIR worden in principe in de kalender alleen evenementen en activiteiten opgenomen die in dat gebied georganiseerd worden. Het betreft de kernen: Ravenstein, Herpen, Koolwijk, Keent, Overlangel, Neerloon, Huisseling, Deursen, Dennenburg, Dieden, Demen en Neerlangel.

Ook voor 2020 wil het TIR, mits financieel haalbaar, weer een evenementenkalender uitgeven. Die kunnen ze echter niet realiseren zonder medewerking van alle organisatoren van de diverse activiteiten. Daarom verzoeken zij om geplande activiteit(en) van 2020 door te geven voor (gratis) plaatsing in de evenementenkalender voor volgend jaar. Graag onder vermelding van naam van de activiteit, locatie, kleine omschrijving, datum, aanvang- en sluitingstijden, entreeprijs en gegevens zoals telefoonnummer, website en/of e-mailadres.

Activiteiten aanmelden kan nog tot uiterlijk 16 november. Per mail via evenementenkalender@toerismeravenstein.nl of per post naar: TIR, Postbus 49, 5370 AA Ravenstein. Of bezorgen in het toeristisch informatiecentrum aan de St. Luciastraat 2 tijdens de openingsuren; zaterdag en zondag van 12 tot 16 uur. Mocht je zeker wat dat een activiteit georganiseerd gaat worden, maar beschik je nog niet over alle gegevens, dan toch het verzoek om een zo compleet mogelijke melding te maken.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties