Ravenstein

Geef je evenementen en activiteiten door vóór 12 november

TIR bezig met samenstelling Evenementenkalender Ravenstein 2019

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Het Toeristisch Informatiecentrum Ravenstein (TIR) brengt al enkele jaren met succes de Evenementenkalender Ravenstein en omstreken uit. Hierin zijn zoveel mogelijk evenementen, tentoonstellingen en andere daarop lijkende activiteiten opgenomen. Het gaat om dingen met een open karakter, die dus openstaan voor een breed publiek. Ook voor het nieuwe seizoen wil het TIR, mits financieel haalbaar, weer een kalender uitgeven.

Gezien het aandachtsgebied van het TIR, de voormalige gemeente Ravenstein, worden in principe in de kalender alleen evenementen en activiteiten opgenomen die in dat gebied georganiseerd worden. Het betreft de kernen: Ravenstein, Herpen, Koolwijk, Keent, Overlangel, Neerloon, Huisseling, Deursen, Dennenburg, Dieden, Demen, Neerlangel. De verspreiding vindt plaats vanuit het TIR door uitgifte aan bezoekers, via actieve verspreiding middels het rondbrengen in een grote kring in en rondom de gemeente Oss, via verzending per post na aanvraag in het hele land (en daarbuiten) en digitaal door plaatsing op daarvoor geschikte websites.

Aanmelden
De realisatie van een evenementenkalender voor 2019 kan niet zonder de medewerking van alle organisatoren van de diverse activiteiten. Het TIR is daarvan afhankelijk voor wat betreft de aanlevering van de gegevens. Daarom doet het toeristisch infopunt een oproep aan iedereen die betrokken is bij de organisatie van evenementen of gelijksoortige activiteiten om deze door te geven voor gratis plaatsing in de kalender. Dit kan onder vermelding van de naam van de activiteit, een kleine omschrijving, datum, aanvang- en sluitingstijden, entreeprijs, en gegevens zoals telefoon en/of website/e-mail. Staat de datum wel al vast, maar zijn de verdere details nog niet bekend? Toch graag doorgeven, zodat er rekening mee gehouden kan worden.

Het TIR ontvangt de gegevens graag uiterlijk zaterdag 12 november. Per e-mail via evenementenkalender@toerismeravenstein.nl of per post naar Toeristisch Informatiecentrum Ravenstein, Luciastraat 2, 5371 AS in Ravenstein. Of geef het af in het infocentrum op weekenddagen tussen 12 en 16 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties