Ravenstein

Kom naar de Atelierroute Ravenstein

Tijgerteller Pranab Singh gooit bijltje erbij neer

Door Theo van Duren

RAVENSTEIN - Het aantal tijgertellers in India neemt schrikbarend af. Uitsterven dreigt. Wat is er aan de hand? Theo van Duren legt het komende zaterdag en zondag uit bij stadsbrouwerij Wilskracht tijdens de atelierroute van het Kunst- en Ambachtsgilde van Ravenstein.

Vanaf 14 uur behandelt hij in de molen elk uur de grote vragen des levens. Zoals: Waarom zijn er geen bordjes ‘Einde Stiltegebied’? Hoe bekeer je een Jehova-getuige? Waarom lopen volle fietsbanden wel leeg, maar lege fietsbanden niet vol? Lekker bierdrinken én veel levenswijsheid opdoen? Kom naar de Molen!
Als u alle leden van het Kunst- en Ambachtsgilde bezoekt maakt u kans op werkelijk schitterende prijzen. Zoals bijvoorbeeld een workshop glasblazen bij Katinka Waelbers, een prachtige cadeaubon van edelsmid Joost Vlemmix of een eerste druk (ja, ja!) van het befaamde boek ‘Einde Stiltegebied’ van uw chef Staatspersbureau. Kom na afloop naar De Molen om bij te komen van de duizelingwekkende belevenissen met behulp van Bolwerck 8 of een ander prijswinnend bier van onze nationale topbrouwers. En met wat geluk vertrekt u ook nog eens met een van die fantastische prijzen! Tot zaterdag! Of zondag! Of allebei! Leve de vrijstaat!

Theo van Duren
Chef Staatspersbureau

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

WeerLuister live naar L-FM


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?