Ravenstein

Thema Ravensteinse Fotodagen is 'oud'

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - De werkgroep Ravensteinse Fotodagen organiseert voor de negende keer een fotowedstrijd. Dit jaar is het thema 'oud', met de betekenis 'niet jong' of 'niet nieuw'. Het gaat hier om levende wezens, voorwerpen, gebouwen, culturen, antiek, bomen en dergelijke. Voor het fotograferen van dit thema zijn er legio mogelijkheden.

 

De foto's voor de wedstrijd dienen gemaakt te worden binnen de grenzen van de voormalige gemeente Ravenstein. Dat betreft het stadje Ravenstein en de kerkdorpen Huisseling, Herpen, Koolwijk, Overlangel, Keent, Neerloon, Neerlangel, Deursen, Dennenburg, Demen en Dieden. Wie deze plaatsen een beetje kent, kan ongetwijfeld uit de voeten met het thema 'oud'. Inschrijven kan nog tot en met zondag 31 maart.

Fotografeerperiode
Het fotograferen mag worden gedaan van maandag 15 april tot en met zaterdag 18 mei. De aftrap vindt plaats op zondag 14 april om 15 uur in de Garnizoenskerk van Ravenstein tijdens de opening van de poëzieroute die ook als thema ‘oud’ heeft. De expositie van de fotowedstrijd wordt gehouden van zaterdag 29 juni tot en met zaterdag 24 augustus in het Raadhuis.

Bespreking en prijsuitreiking
Zondag 25 augustus wordt de wedstrijd afgesloten met een bespreking van de ingezonden foto’s en de prijsuitreiking van de jury- en publieksprijs in het Raadhuis. Tevens kunnen de geëxposeerde foto’s door de deelnemers kunnen worden meegenomen. Het inschrijfformulier is te downloaden van www.ravensteinsefotodagen.com. Of stuur een mail naar ravensteinsefotodagen@gmail.com om het formulier toegezonden te krijgen. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per persoon. Verdere informatie wordt na inschrijving toegestuurd.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties