Ravenstein

Op 14 en 16 september in De Keurvorst

Theatergroep Stoute Schoenen speelt Morgen Moederdag in Ravenstein

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Op 14 en 16 september is in De Keurvorst in Ravenstein Theatergroep Stoute Schoenen te zien met de voorstelling Morgen Moederdag. Vrijdag begint de voostelling om 20.30 uur en zondag om 15.30 uur. Entree bedraagt 5 euro (contant betalen aan de kassa).

Nadat zij in 2015 en 2017 meegespeeld hadden in Oeverloos Theaterroute van Stichting Oss Cultureel wilden zeven vrouwen zelf theater gaan maken. Zij vroegen Wim Wijnakker, één van de regisseurs van Oeverloos, om hen te begeleiden bij een eigen toneelstuk. Spelenderwijs is zo Morgen Moederdag ontstaan. De bedoeling was om dit stuk op te voeren in besloten kring tijdens de verjaardag van een deelneemster. Maar intussen hebben de zeven vrouwen zich voor een grotere uitdaging gesteld. Zij richtten Theatergroep Stoute Schoenen op om daarmee ook voor publiek op te treden.

Morgen Moederdag gaat over 7 vrouwen en 7 verhalen, over moeders en dochters. Verlangend, dromerig, eisend, hilarisch, verwijtend, onzeker, nostalgisch, wispelturig, liefdevol, hongerig, slaapverwekkend, schurend en licht absurdistisch. Soms ongemakkelijk en zeker herkenbaar voor de kijker, want uit het leven gegrepen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties