Ravenstein

Tatááá!

Talenten Mara en Tibbe tillen oproepfanfare Sint Victor en de pony naar hoogste niveau

Door Theo van Duren

RAVENSTEIN - De oproepfanfare van de vrijstaat groeit als kool. Want weer hebben zich muzikanten aangemeld voor ‘Sint Victor en de pony’. Heel bijzondere dit keer, want Mara en Tibbe uit Oss zijn veruit de jongste muzikale talenten van de nu al legendarische fanfare.

Afgelopen zaterdag maakten zij hun debuut bij een belangwekkende plechtigheid. De brief van Landsadvocaat Loe van Erp aan het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden, waarin teruggave van het geroofde vorstenzwaard wordt geëist, werd officieel ter verzending aangeboden aan de posterijen. Oproepfanfare- en koor en al het rollend materieel werden ingezet om deze historische gebeurtenis luisterrijk te omlijsten.

De inbreng van Mara en Tibbe overtrof alle verwachtingen en kenners gaven aan dat ze geraakt zijn door de klankkleur van de fanfare die met de inbreng van de jeugdige muzikanten in breedte, diepte en hoogte de perfectie bijna bereikt lijkt te hebben.

Wilt u graag meespelen bij ‘Sint Victor en de pony’? Aanmelden kan door een mail te sturen naar oproepfanfarevrijstaat@gmail.com. Ook buitenlandse muzikanten zijn welkom. En het mooie van deze fanfare is: géén contributie, géen repetities en géen opkomstplicht. Wel schik.

Leve 'Sint Victor en de pony', leve Mara en Tibbe en leve de Vrijstaat!

Theo van Duren
Chef Staatspersbureau

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties