Ravenstein

't Veerhuis Ravenstein hoofdsponsor van TWC Het Stalen Ros

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Het Stalen Ros en restaurant 't Veerhuis in Ravenstein zijn vrijdag 23 maart een samenwerking aangegaan. Het restaurant uit Ravenstein is voortaan de hoofdsponsor van de toerwielerclub. Dit hebben Eric van Griensven en Rob Hoefs tijdens de ALV bekrachtigd door het ondertekenen van een sponsorovereenkomst.

Jaarlijks organiseert TWC het Stalen Ros de Dertien-heuvelentocht, waar rond de 600 fietsers aan de start staan. Er kan een mooie tocht gefietst worden van 80, 100, 125 of 175 kilometer door de heuvels van Noord-Limburg, Gelderland en de Duitse Grensstreek. De organisatie is door de NTFU beloond met het certificaat Extra Goed Geregeld. In 2018 wordt de tocht gehouden op zaterdag
16 juni.
Sinds 2017 vindt de start en finish plaats vanuit restaurant 't Veerhuis. Bij terugkomst in Ravenstein kan nagenoten worden op het terras . Naast een verkoelend drankje, kan gebruik gemaakt worden van het pasta- en saladebuffet. Dat maakt de samenwerking zo plezierig. De sportieve prestaties worden gecombineerd met Brabantse gezelligheid. Vanaf 2019 prijkt het logo van het restaurant op de nieuwe clubkleding.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties