Ravenstein

Theater ‘in action’, Franse chansons en jong talent

Stichting Cultuur Ravenstein viert 35-jarig bestaan met Kunst Carrousel

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Op zondag 24 november viert Stichting Cultuur Ravenstein haar 35-jarig bestaan met een Kunst Carrousel: onder leiding van ervaren stadsgidsen wandel je langs drie optredens in historische gebouwen in Ravenstein. Laat je te voet leiden naar theater ‘in action’, Franse chansons en jong talent en vier deze verjaardag mee. De start om 15 uur en de feestelijke afsluiting om 18 uur vinden beiden plaats in de Garnizoenskerk, waar ook nog een boeiende tentoonstelling en een hapje en drankje wachten. Denk aan geschikte schoenen voor de wandeling.

Deelname aan deze Kunst Carrousel kost 15 euro (voor vrienden 5 euro), jeugd tot 18 jaar gratis. Online ticketverkoop en daarmee reserveren kan via de link www.ticketkantoor.nl/events/cultuurravenstein. Het geprinte e-ticket geldt als entreebewijs. Kun je niet online tickets kopen of reserveren, stuur dan een reserveringsverzoek onder vermelding van Kunst Carrousel naar: secretariscultuurravenstein@gmail.com

Op initiatief van toenmalig burgemeester Combée werd 35 jaar geleden Stichting Cultuur Ravenstein opgericht. Een groep van door de jaren heen wisselende vrijwilligers heeft steeds een podium willen bieden aan alle vormen van kunst en cultuur. De laatste jaren zoeken zij nadrukkelijk de samenwerking met andere partijen, zoals de basisscholen, bibliotheek, KBO, Heemkundekring en amateurgezelschappen. Zo ontstond het idee deze verjaardag te vieren met een Kunst Carrousel.
Onderdeel hiervan is de workshop ‘Iedereen kan rappen’, die in samenwerking met de bibliotheek Ravenstein op diezelfde dag voor de Ravensteinse jeugd gehouden wordt. Deelname is gratis, aanmelden verplicht. Aanmelding kan via www.nobb.nl of 0486-411857. Er kunnen maximaal 20 kinderen deelnemen aan deze workshop.

Voor meer informatie: www.cultuur-ravenstein.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties