Ravenstein

Stichting Anna Lucia Ravenstein: 'Veel positieve reacties op plan herbestemming kerk'

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Op maandag 15 juni werden de herbestemmingsplannen voor de Luciakerk, pastorie en pastorietuin in Ravenstein gepresenteerd. "Inmiddels hebben wij vele mensen binnen en buiten Ravenstein gesproken", laat bestuurslid Cor Strik namens de Stichting Anna Lucia Ravenstein weten. "We zijn trots op de vele positieve reacties, kaarten en bloemen die we hebben ontvangen. Dit sterkt ons vertrouwen dat we op de goede weg zitten."

Er zijn echter ook kritische geluiden, erkent het stichtingsbestuur. "De plannen roepen voor sommigen vragen op. Dat is begrijpelijk. Ook die gesprekken zijn waardevol voor ons en inspirerend. De diepere wens die wij achter de herbestemming van de Luciakerk koesteren is om vele losse (Ravenst)eindjes met elkaar te kunnen verbinden. Een community opbouwen waarin ieder een rol kan vinden, zonder verschil in rang of stand."

Stichtingsbestuur
Binnen enkele weken na de bekendmaking van de plannen zijn de eerste gesprekken gestart om de bereidwilligheid te polsen in Ravenstein en omgeving om mee te bouwen aan de herbestemming, als bestuurslid, commissielid, ambassadeur of als ondersteunend donateur. Inmiddels zijn de volgende bestuursleden van de beheerstichting bekend: Arjan Calatz, Karen van Munster, Bart Manders, Cor Strik en Pim Spanjers.

Kijk voor meer info op www.Luciaravenstein.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties