Ravenstein

Spellenavond op 13 oktober bij Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Op 13 oktober om 19 uur beginnen bij Wilskracht Stadsbrouwerij aan de Molensingel 6 in Ravenstein weer de spellenavonden. Vorig jaar waren dat goed bezochte en gezellige avonden. Op deze avonden staan ervaren speluitleggers klaar om allerlei nieuwe en onbekende spellen uit te leggen aan deelnemers. 

"Op zo’n avond speel je een aantal spellen waardoor je het spel meteen leert kennen", legt Wil Princen van Stadsbrouwerij Wilskracht uit. "Er zijn ervaren spelliefhebbers bij die in staat zijn het spel snel uit te leggen zodat je meteen kunt gaan spelen. De avond is bedoeld om mensen in de gelegenheid te stellen om nieuwe spellen te leren kennen. Er zijn meer dan honderd spellen aanwezig. Je kunt alleen of met een gezelschap komen. Voor sommige spellen is een groepje nodig. Er worden dan groepen gevormd van mensen die dat willen. Leuk om andere spelliefhebbers te leren kennen."

Je kunt komen wanneer je wilt en weer gaan als je genoeg gespeeld hebt. Inloop vanaf 19 uur. Voor meer info: Wil Princen, 06-55708153.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties