Ravenstein

Sfeervolle wensroute in Ravenstein

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Na het succes van vorig jaar komt er ook dit keer een sfeervolle wensroute in Ravenstein. Elkaar ontmoeten in deze bijzondere tijd is lastig, maar een wens of een gedichtje voor elkaar is een mooi alternatief. Rondom de gracht komen kaarsjes met wensen te hangen. Aanwonenden zorgen dat deze kaarsjes van 20 tot en met 30 december elke dag branden van 16.30 tot 21 uur.

Het initiatief komt van de familie Van Dijk. Zij roepen mensen op een kerstwens te schrijven van vier tot acht regels. "Dit kan een persoonlijke kerstwens zijn, maar het kan ook een wens zijn namens een vereniging, club, stichting of ondernemer uit Ravenstein (geen adres, telefoonnummer of websitevermeldingen)", legt Wilma van Dijk uit. "Wij zorgen ervoor dat de kerstwens gelamineerd en opgehangen wordt bij een van de kaarsjes." Je kunt jouw bijdrage tot 15 december mailen naar wilmavandijk@kpnmail.nl of op Doolhof 5 in de brievenbus doen.

Mensen die een wandeling willen maken langs de wensen kunnen het beste parkeren op de Beneden Bleek. Vanaf daar loopt de route via het bruggetje naar Doolhof, Contre Escarpe, Stationssingel en het Philips van Kleefpad. Ook bij daglicht is het de moeite waard om deze wandeling te maken.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties