Ravenstein

Rock op de Keien terug in Ravenstein

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Na een pauze van een jaar is Rock op de Keien terug in Ravenstein. Op zondag 15 september treden vier bands op in de Markstraat. Onder het genot van een biertje of glaasje fris kun je voor De Keurvorst vanaf 15 uur genieten van optrdens van Tease, Loo, Holsaby en Underduck & the Stonehorns. Een middag en avond vol goeie rock, gezelligheid en entertainment. Voor de kleinste rockers is er weer een springkussen. Net als andere jaren is de toegang gratis.

Rock op de Keien in 2017.

Rock op de Keien 2019 wordt geopend door Tease. Deze 14-koppige jonge band uit Ravenstein en omstreken brengt met hun rock- en swingnummers hun enthousiasme over op het publiek. Onder begeleiding van OBK Ravenstein spelen zij muziek die anders is dan de gebruikelijke muziek van de harmonie. Met hun zelfgekozen nummers 'teasen' ze erop los. Muziek met een bite, zo zeggen ze zelf.

Underduck & The Stonehorns
Na een periode even weg te zijn geweest uit het 'live-circuit' is Underduck terug op het eigen Rock op de Keien. De band heeft een nieuwe zangeres, Joyce Bloemers. Joyce was al een aantal keer te bewonderen als gastzangeres van Underduck en neemt nu het vocale gedeelte voor haar rekening bij Rock op de Keien. Samen met the Stonehorns brengt Underduck oude en nieuwe nummers ten gehore. Al jaren tekent de groep samen met Stadsherberg de Keurvorst voor de organisatie van Rock op de Keien.

LooD
Het gonsde al van de digitale geruchten, nu officieel, de derde band van Rock op de Keien: LooD. LooD is een Osse rockband, opgericht in 2016. LooD bestaat uit muzikanten met een verleden in onder meer Astrosoniq, Zeus en Rattle Snake Shake. Voorzichtige metal, grunge, een vleugje soul en toefjes stoner en new wave, je vindt het allemaal terug in de heavy groovende rock van LooD. Zwaar genoeg voor de rock- en metalfan, melodieus en catchy genoeg voor de breder gerichte muziekliefhebber. 

Holsaby
Als laatste band treedt Holsaby op, een band uit de omgeving van Ravenstein. Waar ze ooit begonnen als coverband schrijven ze nu eigen werk. Ze hebben op plekken gestaan als Open Errup, Raaffestein en de Groene Engel. De laatste twee jaren is de band druk bezig geweest met het schrijven van eigen nummers. De muziek kun je plaatsen in het genre alternative pop/rock. Belangrijke factoren in de muziek zijn originaliteit en creativiteit. Het doel: een strakke energierijke gig die continu interessant is.

Holsaby.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties