Ravenstein

Rob Pluijm uit Ravenstein krijgt prijs voor fotokunst

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Fotograaf Rob Pluijm uit Ravenstein heeft maandag de zilveren Imaginem Master Award gewonnen. De prijs werd uitgereikt tijdens het zomercongres van het Master Photographers Network in Almere.

Alle leden van het landelijke netwerk van fotografen konden meedoen met een fotoserie. Daaruit volgden tien nominaties. De beste inzendingen werden onderscheiden met een gouden, een zilveren en een bronzen award. Pluijm kreeg de prijs voor een serie van vijf foto’s die hij zelf als FineArt omschrijft. Met dat nieuwe concept zoekt hij het raakvlak van kunst en fotografie. Hij houdt met zijn FineArt-werk regelmatig exposities en zijn studio in Ravenstein is de laatste tijd steeds meer op een galerie gaan lijken.

'Extreem hoog'
Dat Pluijm, vooral bekend als portretfotograaf, juist met deze foto’s een prijs won, maakt hem extra blij. “Het is heel fijn om te merken dat de jury dit werk waardeert. Het niveau van de foto’s was dit jaar extreem hoog. Ik ben daarom extra trots met deze zilveren award.”

Prijzen
Pluijm valt niet voor het eerst in de prijzen. In 2016 werd hij door de Federation of European Professional Photographers (FEP) uitgeroepen tot Qualified European Photographer. Eind 2013 kwalificeerde hij zich op nationaal niveau als Silver Master en werd zijn portfolio bekroond met de Award voor het beste portfolio van dat jaar.

Meer informatie is te vinden op www.pluijmfineart.com en www.robpluijm.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties