Ravenstein

Restaurant Versaen Ravenstein toegetreden tot Euro-Toques

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Op 20 februari trad restaurant Versaen in Ravenstein toe tot restaurantvereniging Euro-Toques. 

Van links naar rechts: Wouter van Orsouw, Hans Derks en burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans.

Hans Derks en Wouter van Orsouw, de patron-cuisiniers, hebben beiden de nodige ervaring opgedaan bij bekende sterrenzaken, voor ze in 2015 samen aan Versaen begonnen. Binnen een jaar werden ze onderscheiden met een Bib Gourmand en werden ze opgenomen in de gids van Gault Millau. En, zo vertelde de burgemeester van Oss Wobine Buijs-Glaudemans trots in haar speech, de heren werden in 2017 ook nog eens uitgeroepen tot 'Veelbelovend ondernemers van het jaar'.

Restaurant Versaen mag zich verheugen op een groot aantal vaste gasten die vanwege het heerlijke eten en de goede sfeer blijven terugkomen. Dat is het
mooiste compliment dat een restaurant kan krijgen. Voor de kaart van Versaen kiezen Derks en Van Orsouw voor vers bereide gerechten met, zoveel als mogelijk, seizoensgebonden producten uit de streek. Hiermee sluit Versaen precies aan bij de doelstellingen van Euro-Toques Nederland. Zij staan voor 'waarborg van kwaliteit en smaak, behoud van culinaire tradities en bescherming van kleine producenten'.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties