Ravenstein

Groepsexpositie met Rob Pluijm uit Ravenstein en Pieter van Bernebeek uit Dieden

Realistische kunst uit Ravenstein en Dieden in Megen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - In het weekend van 25 tot en met 27 mei is er in gemeenschapshuis Acropolis in Megen een groepsexpositie, georganiseerd door Kunstvoer. Onder de 12 deelnemers zijn fotograaf Rob Pluijm uit Ravenstein en Pieter van Bernebeek uit Dieden. Zij hebben iets speciaals voor deze expositie gemaakt.

De weg naar Megen’ van Rob Pluijm.

Begin dit jaar heeft Rob Pluijm een foto met zicht op Megen genomen. Deze foto vormde het uitgangspunt voor de twee kunstenaars. Met maar één regel: de kerk van Megen moet op de afbeelding staan. De foto van Rob en het olieverfschilderij van Pieter vertonen overeenkomsten, maar hebben ook zeker een heel eigen kijk op Megen. "Wij hopen dat deze werken de bezoekers van de expositie, en zeker de inwoners van Megen, zullen aanspreken", vertellen Rob en Pieter, die naast dit extraatje ook ander werk exposeren. Zo toont Rob Pluijm foto’s van landschappen, portretten en stillevens en laat Pieter van Bernebeek stillevens, portretten en landschappen in olieverf zien.

Expositie en Keienfair
De expositie vindt op 25, 26 en 27 mei plaats in gemeenschapshuis Acropolis in Megen en in de Gevangentoren. Vrijdag 25 mei om 20 uur is de feestelijke opening, zaterdag is de expositie geopend van 13 tot 17 uur en zondag van 11 tot 17 uur. Zondag is er tevens vanaf 11 uur de Megense Keienfair op het plein voor Acropolis.

Zicht op Megen van Pieter van Bernebeek.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties