Ravenstein

Doret van der Linden doet mee voor haar overleden moeder

Ravensteinse bingoavond om geld op te halen voor Alpe d'huZes

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - De moeder van Doret van der Linden overleed eind februari aan alvleesklierkanker. Om toch nog iets voor haar moeder te kunnen doen, wil ze in het voorjaar meedoen aan Alpe d'huZes. Het doel van deze actie is om geld bijeen te brengen in de strijd tegen kanker. Doret wil haar deel inzamelen met een gezellige bingoavond op zondag 24 november bij Vidi Reo in Ravenstein. De volledige opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding.

Het is niet zomaar dat Doret een bingoavond organiseert om geld op te halen. "Mijn moeder vond het heel leuk om te doen", legt ze uit. "Daarom ben ik, heel brutaal, naar veel ondernemers gestapt om te vragen of zij een product, waardebon of dienst wilden sponsoren. Dat ging boven verwachting goed, waardoor ik nu beschik over heel veel leuke prijzen. Het toppunt zijn de prachtige hoofdprijzen: een all-in diner bij restaurant Versaen ter waarde van 360 euro, een dagje Sanadome voor twee personen, inclusief dagmenu, badslippers en badjes én een heel gaaf boodschappenpakket van 80 euro. Verder kun je dingen winnen als een bioscoopbon, een pakket van Donato's, een sessie met een personal trainer, een cupcakepakket en nog veel meer."

Kaarten kopen
Meedoen aan de bingoavond is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is een of meerdere kaarten te kopen. Die kosten 15 euro per stuk. Je kunt ze vooraf bestellen via de facebookpagina Dennie en Doret lopen de Alpe d'huzes. Het is ook mogelijk op de avond zelf nog bingokaarten bij de kassa te kopen. Denk eraan dat je wel zelf een stift meeneemt om de getallen af te strepen. De zaal van Vidi Reo gaat zondag 24 november om 19.15 uur open. Vanaf 20 uur rollen de ballen om de prijzen te verdelen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties