Ravenstein

Ravensteinse basisscholen zoeken hulp voor muziekweek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Basisscholen 't Ravelijn en De Bogaard in Ravenstein houden van 14 tot en 18 januari een gezamenlijke projectweek met als thema muziek. Stadsharmonie OBK draagt ook haar steentje bij. Het is de bedoeling dat de leerlingen in die week elke middag aan een ander muzikaal thema werken. De projectgroep is op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om mee te helpen.

Op het programma staan verschillende onderwerp. De rode draad op dinsdag 15 januari is muziekstijlen. De projectgroep zoekt mensen die iets kunnen laten horen of organiseren met bijvoorbeeld opera, jazz, een DJ, klassieke muziek, bands, muzikanten, hoorspelen en ga zo maar door. Een dag later is het tijd voor bewegen op muziek. Daarvoor zijn mensen welkom die een workshop kunnen verzorgen of helpen met stijldansen, volksdansen, klassiek ballet, hip hop, streetdance, breakdance et cetera. Op donderdag is het de bedoeling dat de leerlingen zelf muziek gaan maken met workshops als zingen in een koor, zangles, djembé spelen, beatboxen, percussie enzovoorts.
Ken je iemand of ben je zelf iemand die hier iets in kan betekenen? Laat dit dan zo snel mogelijk weten. Mail naar Mayke de Jong (m.djong@optimusonderwijs.nl) of Claudia Griffioen (claudiagriffioen@saamscholen.nl). Ook met vragen kun je bij hen terecht.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties