Ravenstein

Organisatie De Ravensteinse Dagen presenteert: Live (Stream) On Stage

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Vanwege de huidige coronamaatregelen heeft de organisatie van De Ravensteinse Dagen ook voor dit jaar het besluit moeten nemen om geen kermis, terrasactiviteiten en feesttent te organiseren in het vestingstadje. "Maar niet getreurd, want wij hebben een fantastisch alternatief programma in elkaar gezet", laat de organisatie weten.

Zaterdagavond 15 mei kan men genieten van een gezellige livestream-avond. vanaf 20.30 uur. Deze gevarieerde avond zit boordevol optredens van artiesten uit Ravenstein en omliggende dorpen. Denk hierbij aan muziek, humor, sport, bingo, quiz, een proeverij en nog veel meer leuke activiteiten. "Van Ravenstein tot Overlangel en van Huisseling tot Over d’n Dam, er zullen allemaal bekende gezichten op het podium verschijnen om het publiek door de avond heen te leiden. Van jong tot oud, aan iedereen is gedacht op deze avond."

Genieten van deze livestream-avond is gratis, maar je kunt ook actief meedoen en leuke prijzen winnen. Via www.ravensteinsedagen.nl kun je bingokaarten kopen. De eerste 100 unieke kopers van een bingokaart krijgen bovendien een bonus: zij kunnen meedoen aan de quizonderdelen en maken daarmee kans op een extra prijs. Om je avond extra gezellig te maken zijn er ook borrelpakketten met lekkere hapjes te koop. Daarnaast is er de mogelijkheid drankpakketten met wijn en bier van lokale brouwers te kopen.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties