Ravenstein

Ontwerp het T-shirt voor de MaasdijkMarathon 2016

RAVENSTEIN - Ben je creatief? Hou je van ontwerpen? Wil je jouw ontwerp op 12 juni voorbij zien komen over de dijken? Doe dan mee en ontwerp het T-shirt voor de MaasdijkMarathon. Deelnemers kunnen het functionele loopshirt bestellen bij hun inschrijving. De maker van het ontwerp is met twee personen welkom bij het sponsorprogramma van de MaasdijkMarathon.

Tijdens het sponsorprogramma volg je de deelnemers onderweg en kun je zien wat er achter de schermen gebeurt. Hierbij ontbreken de nodige hapjes en drankjes natuurlijk niet. Hoe de dag precies ingevuld gaat worden, blijft nog even een verrassing. Een ding is zeker: hij wordt afgesloten met een etentje. Een mooie kans om de MaasdijkMarathon van dichtbij mee te maken en je netwerk uit te breiden.

Meedoen
Deelname aan de wedstrijd is open voor iedereen. De ontwerpen dienen vóór 28 februari digitaal verstuurd te worden naar info@maasdijkmarathon.nl. Uit de ingezonden ontwerpen wordt de winnaar gekozen. Uiterlijk 4 maart wordt deze bekendgemaakt via de Facebookpagina van de MaasdijkMarathon. Voor meer informatie en de algemene voorwaarden kun je hier ook terecht.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties