Ravenstein

Muzelinck zoekt muzikanten voor Zuiderwaterlinie Projectorkest

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE/RAVENSTEIN - Muzelinck zoekt blazers en slagwerkers die deel willen nemen in het Zuiderwaterlinie Projectorkest. Zij geven zaterdag 23 juni een concert tijdens De Sprong onder leiding van dirigent Arjan Gaasbeek. Het optreden is bij het Gemaal Van Sasse aan de Mars en Wijthdijk in Grave. Een dag later biedt het Zuiderwaterlinie Festival theaterroutes in Megen en Ravenstein.

Zaterdag 23 juni springen tientallen parachutisten uit vliegtuigen die in formatie laag over de Zuiderwaterlinie vliegen. Zij landen op vijf verschillende locaties verspreid over Noord-Brabant. Daar worden zij feestelijk onthaald door de plaatselijke bestuurders, bewoners en publiek. De indrukwekkende 'parachutesprong van verbinding' heeft als doel de Zuiderwaterlinie in zijn geheel als waardevol gebied op de kaart te zetten, en de verbindende kracht van cultuur en erfgoed onder de aandacht te brengen. In Grave vindt De Sprong om 16 uur plaats. Het projectorkest treedt op terwlijk de parachutisten naar beneden komen.

Repetities
Er zijn drie repetities voor het Zuiderwaterlinie Projectorkest. Zaterdag 2 juni bij Vidi Reo in Ravenstein, zaterdag 9 juni bij Muzelinck in Oss en zaterdag 16 juni in Schouwburg Cuijk. De repetities duren telkens van 10 tot 13 uur. Inschrijven kan vanaf B-niveau. Aanmelden kan nog tot en met 31 via via www.muzelinck.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties