Ravenstein

Meezingavond bij Mix of Music Ravenstein

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Mix of Music is een koor uit Ravenstein bestaande uit ongeveer 50 enthousiaste leden uit Ravenstein en omstreken. Het koor heeft een gevarieerd repertoire van klassiek, nederpop, popmuziek, soul, tot musical in diverse talen. Op 5 april is er een inlooprepetitie van 20.30 tot 22.30 uur in Vidi Reo.

Mix of Music treedt een aantal keer per jaar op in Ravenstein en omgeving. Om de paar jaar staat het koor met een grote productie op de planken. Zoals afgelopen najaar met Fabulous MOMents, vanwege het 20-jarig bestaan. Een geweldig optreden van 4 dagen vol zang, dans en veel plezier, onder leiding van dirigent Lex Wiersma, repetitor Piet Bron en choreografe Gerda Klievink.

Op 5 april is er een inloop repetitie. Het koor is namelijk op zoek naar nieuwe enthousiaste koorleden. Heb je altijd al lekker willen zingen in een koor kom dan kijken en luisteren. Omdat de mannenstem in de minderheid is zou het koor die graag aangevuld zien, maar ieder die denkt in ons koor te passen is zeker van harte welkom. Kijk voor meer informatie op www.mixofmusic.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen

Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?