Ravenstein

Maak kennis met craniosacraaltherapie bij InnerFlows Ravenstein

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Zaterdag 23 maart is er een landelijke open dag voor praktijken in Nederland om mensen kennis te laten maken met de zachte kracht van craniosacraaltherapie. Hierdoor InnerFlows Ravenstein ook aan mee. Dit is de praktijk van Joyce Kersten. Belangstellenden zijn die dag welkom van 10 tot 16 uur aan de Kleefsestraat 13.

Joyce Kersten van Innerflows Ravenstein. (foto: Henri Boer)

Craniosacraaltherapie brengt je op een zachte wijze weer in contact met jezelf, je gevoel en je lichaam. Het is een professionele vorm van beweegzorg waarbij zowel fysieke als emotionele klachten lichaamsgericht worden behandeld. Vanuit een diepe ontspanning ervaar je inzicht in de oorzaak van je klachten, bewustwording, rust en ruimte. Uitgangspunt is dat het lichaam en de psyche onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden. Lichamelijk en emotioneel trauma kan zich in het bindweefsel vastzetten in de vorm van spanning. Veel mensen zijn zich hiervan niet bewust, maar gaandeweg kost het veel energie en kan het lichaam niet optimaal functioneren. Met zachte, manuele behandeling van de gespannen gebieden wordt het lichaam uitgenodigd om te ontspannen. Dit gaat soms samen met het loskomen van emoties die te maken kunnen hebben met een (oud) trauma. De behandelmethode is wetenschappelijk onderbouwd en past goed in de hedendaagse gezondheidszorg. Deze vorm van therapie is voor mensen van alle leeftijden.

Proefsessie
Voel je zaterdag 23 maart welkom in Ravenstein. Neem contact op met Joyce voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Dit kan via info@innerflows.nl of 06-82676222. Een proefsessie van 30 minuten kost deze dag 5 euro. Voor meer informatie over de diverse behandelvormen zie www.innerflows.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties