Ravenstein

Wedstrijd voor amateurs

Lente is thema van Ravensteinse Fotodagen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - De werkgroep Ravensteinse Fotodagen houdt voor de achtste keer een fotowedstrijd. Dit jaar is het thema Lente. Bij dit thema gaan de gedachten van de organisatie uit naar nieuw groen aan struiken en bomen. De vogels in de natuur die je hoort en weer actief ziet worden. De lammetjes en al de andere dieren in de wei, die dartelend rondspringen. Ook de mens zelf wordt weer actief door diverse buitenactiviteiten te gaan ondernemen. Na de donkere periode van de winter, de eerste zonnestralen die weer prachtig licht brengen in de natuur of waar dan ook. En zo kun je door blijven gaan. Voor het fotograferen van dit thema zijn er legio mogelijkheden.

Het gebied waar de foto's voor de wedstrijd gemaakt kunnen worden zijn de plaatsen van de voormalige gemeente Ravenstein. Dat betreft het stadje Ravenstein en de kerkdorpen Huisseling, Herpen, Koolwijk, Overlangel, Keent, Neerloon, Neerlangel, Deursen, Dennenburg, Demen en Dieden. Wie bovengenoemde plaatsen een beetje kent, zal hier ongetwijfeld de lente kunnen fotograferen.

Wil je als amateurfotograaf dit bijzondere thema vastleggen en actief meebeleven? Schrijf je dan in voor de Ravensteinse Fotodagen. Dit kan nog tot en met 24 februari. De foto dient gemaakt te worden in de periode van 1 maart tot en met 31 mei. De expositie is van zaterdag 4 augustus tot en met zaterdag 1 september. Zondag 2 september wordt de wedstrijd afgesloten met een bespreking van de ingezonden foto's en de uitreiking van de jury- en publieksprijs.

Het inschrijfformulier is te downloaden op www.ravensteinsefotodagen.nl of stuur een e-mail naar ravensteinsefotodagen@gmail.com. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per persoon. Verdere informatie wordt na inschrijving toegestuurd.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties