Ravenstein

Leerlingen De Bogaard Ravenstein in actie voor buitenspelen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Van 22 mei tot en met 5 juni komen 23.000 kinderen van ruim 180 basisscholen in Nederland twee weken lang in actie. De lotenverkoop van De Kleine Jantje Beton gaat dan van start. De helft van de opbrengst wordt door de scholen besteed aan spelen en bewegen op en rondom hun eigen schoolplein. Met de andere helft worden projecten van Jantje Beton ondersteund. Ook basisschool De Bogaard in Ravenstein doet mee aan de actie.

Ook dit jaar kunnen leerlingen van deelnemende scholen niet alleen lootjes via het verkoopboekje verkopen, maar ook online. Handig, voor iedereen die verder weg woont of geen machtiging in wil vullen. De online lootjes worden verkocht via de 'Tikkie jij bent ‘m!-actie': www.jantjebeton.nl/tikkielot

In de afgelopen jaren hebben duizenden scholen met de opbrengst van de actie hun schoolplein opgeknapt of gave speelmaterialen aangeschaft. Met de andere helft worden projecten van Jantje Beton ondersteund, zodat meer kinderen meer kunnen spelen. Projecten voor kwetsbare kinderen krijgen hierbij speciale aandacht.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties