Ravenstein

Koor Mix of Music verzorgt Kerst-dinershow in Ravenstein

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - In aanloop naar het 25-jarig bestaan in 2022 verzorgt koor Mix of Music op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 december een Kerst-dinershow in gemeenschapshuis Vidi Reo in Ravenstein.

"Wat zijn we blij dat we weer samen mogen zingen en dat we weer
kunnen gaan werken aan een volgend optreden", laat het Ravensteinse koor weten. "Zeker na deze maanden van onzekerheid en alles wat corona teweeg heeft gebracht, zijn we mede door onze saamhorigheid toch overeind gebleven."

In 2022 bestaat Mix of Music 25 jaar en dat wil het koor groots vieren. "Het duurt nog wel even, maar het belooft iets spetterends en heel sfeervol te worden.
Eerst gaan we hard werken aan de Kerst-dinershow. Deze is geheel in de stijl van Charles Dickens. Het culinaire diner is samengesteld door de Ravensteinse kok Frits Jagers, samen met Ron Cretier, beheerder van Vidi Reo. Samen met de muzikale invulling van Mix of Music wordt het gegarandeerd een onvergetelijke avond."

Meezingen?
Mix of Music telt 45 leden, maar is altijd op zoek naar nieuwe zangers en zangeressen. "Belangstellenden zijn welkom tijdens de repetities, iedere donderdagavond van 20.30 tot 22.30 uur in Vidi Reo. "Vind je het leuk om alleen met de Kerst-dinershow mee te doen en heb je al ervaring met zingen, dat
kan natuurlijk ook. Deelname aan dit project kost 45 euro."

Aanmelden voor het koor en/of het zingen tijdens de dinershow kan bij secretaris Annette Wissing via annette.wissing@planet.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties