Ravenstein

Tweede druk Dagboek van een eter

Kookboek van Ravensteinse Mascha van Berkel vindt gretig aftrek

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Afgelopen voorjaar bracht de Ravensteinse Mascha van Berkel een kookboek uit: Dagboek van een eter - de reis naar een gezonde leefstijl. Het boek, waarin naast Mascha's persoonlijke dieetervaringen meer dan tachtig verantwoorde recepten verdeeld over zes gevarieerde weekmenu's staan, vond de afgelopen maanden gretig aftrek. Inmiddels is er dan ook een tweede druk verschenen.

"Het boek loopt als een trein. De eerste druk (1.500 exemplaren, red.) is nagenoeg uitverkocht en daardoor komt er nu een tweede druk", vertelt een enthousiaste Mascha. "De reviews van het boek van de kopers zijn super en mijn Instagram-account is in een paar maanden tijd gegroeid naar ruim 4000 volgers. Op Facebook zijn dit er 1500."
Het succes van haar kookboek hangt volgens Mascha voor een deel samen met de langdurige coronaperiode. "We hebben natuurlijk allemaal te maken gehad met corona en een gezonde leefstijl is een hot item. Ik merk ook echt dat ik een aanwas heb van cliënten die vanuit zorgen en angst komen door alles wat er de afgelopen anderhalf jaar is gebeurd. Gesprekken over gezondheid en leefstijl zijn aan de orde van de dag."

Dagboek van een eter
In het prachtige kookboek ‘Dagboek van een eter’ neemt Mascha van Berkel, leefstijlcoach en voedingsconsulent, je op een bijzondere openhartige wijze mee in háár dieetellende. Zij omschrijft de vele diëten die ze gevolgd heeft en vertelt dit niet met mooie sprookjes maar schrijft, met de nodige humor, vooral hoe het écht is om de eeuwige dieeteter te zijn. Een eerlijk en herkenbaar verhaal voor veel vrouwen. Ook beschrijft zij hoe ze uiteindelijk haar onevenwichtige relatie met eten en diëten om wist te zetten naar een gezonde leefstijl.

Nooit meer uithongeren
Daarnaast is dit boek een kookboek. Een kijkje in de keuken van Mascha. In haar boek vind je meer dan 80 makkelijke, lekkere en verantwoorde gerechten. Deze variëren van ontbijt, lunch tot avondeten en tussendoortjes en zelfs verantwoorde taarten! "Een heerlijk kookboek met recepten waarvoor je niet uren in de keuken hoeft te zwoegen of te werken met ingrediënten die amper uit te spreken zijn. Laat staan waar je ze vandaan moet halen."

Bestellen
Dagboek van een eter is verkrijgbaar via www.bol.com en www.dagboekvaneeneter.nl. De tweede druk is inmiddels een feit. 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties