Ravenstein

Nomineer inspirerende mensen en/of organisaties

Wie verdient een Raafje?

Door Jacqueline van der Waarden van Dorpsraad Ravenstein

RAVENSTEIN - In de omgeving van Ravenstein wonen veel mensen die zich (belangeloos) inzetten voor de samenleving waarin iedereen mee kan doen of die ten goede komen van de inwoners. Dorpsraad Ravenstein reikt ook dit jaar weer het Raafje uit, een onderscheiding voor mensen die zich actief inzetten voor Ravenstein, Huisseling, Neerlangel, Deursen, Demen, Dennenburg of Dieden. Inspirerende mensen en/of organisaties kunnen nu aangemeld worden.

Ken je iemand die een Raafje verdient? Laat het weten aan de dorpsraad. Geef je nominatie door en vermeld daarbij om wie het gaat, eventueel voor welke organisatie hij/zij zich inzet, hoe de genomineerde te bereiken is en vooral: waarom deze persoon een Raafje verdient. De dorpsraad kiest uiteindelijk wie het wordt. Hierover kan niet gediscussieerd worden. Tijdens de nieuwjaarsreceptie in 2020 worden er twee Raafjes uitgereikt.

Stuur je kandidaat vóór 15 december door naar Jacqueline van der Waarden via dorpsraadravenstein@gmail.com met de vermelding Raafje.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties