Kerkdorpen Ravenstein

Vermoeidheid

Door Janny de Best van High Care 3000 B.V. Therapiecentrum

Er zijn nog nooit zo veel mensen moe geweest. Pfeiffer gehad, parasiet in de darmen, Q-koorts en natuurlijk na behandeling van kanker met chemo. Het kan allemaal een vorm van vermoeidheid geven. In grote lijnen heeft het allemaal met een slechte ontgifting te maken, een overbelaste lever geeft vermoeidheid. Zoek de oorzaak op en je kunt er iets mee doen. Klinkt makkelijk he, maar dat is het ook!

Als je bloed laat prikken, kan het zijn dat er geen afwijkingen te zien zijn. Nee dat klopt, voordat het lichaam dat doet zijn de reserves helemaal op en is er orgaanschade. Juist in dat voorstadium proberen we in te grijpen. Ondersteunen van de ontgifting, voeding aanpassen? Juist… voeding! Voeding eten die energie geeft en niet die energie kost. Op geleide van het microscopisch bloedonderzoek kunnen we een heel persoonlijk voedingsadvies geven.

Zaterdag 17 maart van 11 tot ongeveer 12.30 uur is er een gratis lezing over vermoeidheid. Bij High Care 3000 in Neerloon, achter op het terrein, vergeet niet je even aan te melden. We gaan proberen uit te leggen hoe vermoeidheid ontstaat, welke oorzaken hier voor te vinden zijn, maar ook welke oplossingen mogelijk zijn.

Inloopspreekuur
Vanwege het grote succes van afgelopen zomer gaan we weer beginnen met een inloopspreekuur.
Iedere maandagmiddag van 13 tot 14 uur. Dit is voor nieuwe mensen die nieuwsgierig zijn naar onze praktijk. Wel graag even aanmelden dan hoeft u niet zo lang te wachten.

Daarnaast organiseren we samen met Van Tilburg Nistelrode, de Orangerie en het Bakhuys lezingen waar u ook kunt proeven, gezonde voeding die lekker is. Het is natuurlijk niet makkelijk om gezonde voeding in te passen in een druk bestaan met gezin en werken en toch is het mogelijk. Zondag 8 april om 11 uur is de eerste lezing.
Houd verder onze facebookpagina en site in de gaten, want er staan nog meer leuke dingen op stapel. De gebruikelijke gratis lezingen bij ons op het terrein gaan natuurlijk ook gewoon door. Voor alle happeningen graag wel aanmelden, 0486-416530 of via info@highcare.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties