Kerkdorpen Ravenstein

'Meerderjarig en volwassen'

Toneelvereniging ’t Vlämke bestaat 35 jaar en speelt komedie

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

DEMEN - 35 jaar geleden begon toneelvereniging 't Vlämke met de eerste optredens. Met veel trots kijkt het gezelschap terug op vele mooie stukken en momenten. "Lachen, huilen, liefde, echte dieren en zelfs blote billen zijn getoond op het podium", vertelt Marieke Schonenberg namens 't Vlämke. "Eerst in De Vlaam en tegenwoordig in Onder d’n Plag. Maar helemaal geweldig is dat de spelers van het eerste uur nu nog steeds meedoen. Ook dit jaar gaan we weer een leuk stuk op de planken zetten." Op zaterdag 25, zondag 26 en vrijdag 31 maart en op zaterdag 1 april speelt ’t Vlämke de komedie 'Meerderjarig en volwassen', geschreven door Theo Akkermans.

Moeder woont met haar twee dochters en haar vader in één huis. De dochters vinden het tijd voor een nieuwe man voor hun moeder. Ze verzinnen een plan om voor haar verjaardag een nieuwe man te zoeken en halen hun opa erbij om mee te werken. Maar of het ze gaat lukken... Het is een avondvullende komedie waarin weer veel gevraagd wordt van de lachspieren van het publiek.

Aanvang is telkens om 20.15 uur, de zaal opent vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten 8,50 (inclusief een kopje koffie of thee voor aanvang) en zijn verkrijgbaar bij De Drie Sterren (Ben en Jacqueline), 06-51819750 of 0486-413193 en Riet Wijnakker, 0486-412156. Ook bij alle leden zijn tickets te bestellen.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

Dagboek Diala en Enas