Kerkdorpen Ravenstein

Postcode Loterij-deelnemers uit Deursen-Dennenburg winnen cadeaukaarten voor lokale ondernemers

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

DEURSEN-DENNENBURG - Inwoners uit Deursen-Dennenburg die meespelen met de Postcode Loterij zijn in de prijzen gevallen. Het gaat om postcodegebied 5352. De winnaars ontvangen per lot een shoptegoed van 50 euro dat kan worden ingeruild voor diverse cadeaukaarten naar keuze. Deze bonnen zijn te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt. Naast de schenkingen aan goede doelen, wil de Postcode Loterij zo ook via het prijzenpakket een steentje bijdragen aan de lokale gemeenschap en de ondernemers een hart onder de riem steken.

Het gewonnen shoptegoed is via zelf te kieze ncadeaukaarten te besteden bij aangesloten ondernemers. Denk aan de bakkers-, koffie-, lokaal vers-, ijs- en restaurantkaart. Verder nog de Nationale Horeca cadeaukaart, Hema cadeaukaart en de Fashioncheque. Winnaars krijgen ook de mogelijkheid om een deel van het gewonnen tegoed te doneren aan Voedselbanken Nederland. Zij worden binnenkort per brief over hun prijs geïnformeerd.

17,5 miljoen euro
De gevolgen van de coronacrisis zijn ingrijpend en juist nu is steun voor ondernemers in de eigen gemeenschap extra waardevol. Daarom heeft de Postcode Loterij het prijzenpakket van de trekkingen van april, mei en juni uitgebreid met in totaal 17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten, te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt. Zo winnen niet alleen de deelnemers van de Postcode Loterij, maar kunnen ook ondernemers en winkeliers in die buurten en regio's er hun voordeel mee doen.

Ondernemers in de buurt die zich willen aansluiten kunnen meer informatie vinden op www.postcodeloterij.nl/lokaleondernemers

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties