Kerkdorpen Ravenstein

'PLAG-iaat': 12 november live muziek in Onder d’n Plag Demen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

DEMEN - Op vrijdagavond 12 november verzorgt de nieuwe werkgroep ‘PLAG-iaat’ haar eerste live-muziekavond in gemeenschapshuis Onder d’n Plag in Demen. De bedoeling is dat zij in de toekomst meerdere keren per jaar een muziek- of dansavond gaan organiseren. (foto: Rob Pluym)

De avonden kunnen zeer divers van opzet zijn. Op 12 november begint PLAG-iaat met lokaal talent dat moderne pop-, rock- en singer-songwritersmuziek ten gehore zal brengen. Pauline (Smits) en Mark (Heesbeen) uit Oss vertolken de leukste en mooiste popliedjes op akoestische wijze. Irene Pluym (foto) uit Deursen timmert op haar beurt aan de weg als singer-songwriter. Afgelopen jaar bracht zij haar eerste single uit: Victorious. Ze zingt en begeleidt zichzelf op de ukelele of gitaar en speelt zowel covers als zelfgeschreven liedjes.

De avond begint om 20 uur, inloop is vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten 10 euro, inclusief twee gratis consumpties. Ze zijn te koop aan de bar bij Onder d’n Plag, Osstraat 11 Demen, of bij Rob Pluijm. Bel dan 06-23449010 of mail naar info@robpluijm.nl. Ook kun je de kaarten op 12 november aan de deur kopen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties