Ravenstein

Wereldmuziek in Garnizoenskerk

Optredens van Haytham Safia Qu4rtet in Ravenstein

Door Stichting Cultuur Ravenstein van Stichting Cultuur Ravenstein

RAVENSTEIN - Het Haytham Safia Qu4rtet treedt zondag 23 augustus om 15.30 en 16.45 uur op in de Garnizoenskerk van Ravenstein. Dit kwartet maakt volkomen unieke muziek die prettig in het gehoor ligt. De musici komen uit drie continenten, uit Oost en West, en nemen elk hun eigen invloeden mee: Arabisch, Westers klassiek, Soedanees, jazz, Balkan, blues, vrije improvisatie en meer.

De bezetting van het Haytham Safia Qu4rtet bestaat uit Haytham Safia op u’d (Arabische luit) en composities, Hanneke Ramselaar op hobo/althobo en arrangementen, Eva van de Poll op violoncello en Osama Meleegi op percussie. Het kwartet trad eerder op in het Concertgebouw in Amsterdam, De Centrale in Gent, Tivoli/Vredenburg in Utrecht, op festivals als Wonderfeel en de Jazzfietstour en in allerlei kleine concertseries. Ook werkten ze samen met Eric Vloeimans, Tineke Postma en Kristina Fuchs.

Afgelopen juni ging het kwartet een samenwerking aan met Coro Encanto. Het kwartet nam twee cd's op: Promises en Fresh Moods, en onlangs ook de EP Labyrinth Escape. Stichting Cultuur Ravenstein is vereerd dat dit unieke kwartet bij hen in de Garnizoenskerk een selectie van het werk op de twee cd’s en de EP komt vertolken. Het kwartet treedt twee maal op. Voor beide optredens zijn slechts veertig toegangskaarten beschikbaar.
Het betreft een extra concert, bovenop de vier geplande concerten die de stichting in 2020 organiseert. De vriendenpas is daarom voor de optredens niet van toepassing. Tickets zijn te koop via www.cultuur-ravenstein.nl. De entreeprijs bedraagt 10 euro, jeugd tot 18 jaar gratis. Het afgedrukte e-ticket geldt als entreebewijs.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties