Kerkdorpen Ravenstein

Ontspanning dankzij financiële planning

Door Veldsink-Reijers

We hebben bijna dagelijks met geldzaken te maken. We doen de belastingaangifte, nemen een hypotheek en verzekeren ons tegen allerlei risico’s. Maar een financieel plan maken met het oog op de toekomst is voor veel mensen toch een brug te ver. Terwijl dat nu juist veel rust kan geven.

Je actuele geldzaken heb je natuurlijk op orde. Dat heb je zelf of met een adviseur geregeld. Maar er blijven vaak genoeg vragen over. Weet je wel of je eerder kunt – en vooral: wilt – stoppen met werken? Heb je genoeg pensioen opgebouwd en zo nee, zijn er alternatieven? Wil je straks kleiner wonen, kun je dan iets doen met de overwaarde? Wat als je komt te overlijden? En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Inzicht
Om je toekomstplannen te kunnen maken, moet je weten hoe je er nu en straks financieel voorstaat. Daarom is het handig én leuk om een persoonlijk financieel plan te maken. Daarmee heb je inzicht in de ontwikkeling van je inkomen, uitgaven en vermogen, en kun je risico’s beter beheersen. Het uitgangspunt zijn je wensen. Die zet je samen met een financieel planner op een rij. Aan de hand daarvan maak je een plan: zijn mijn wensen haalbaar en hoe ga ik ze mogelijk maken?

Geen verrassingen
Een financieel plan kost wat geld, dat is waar. Maar dat geld verdien je gemakkelijk terug. Bovendien zorgt een goede planning voor ontspanning. Je hebt rust en overzicht: geen grote verrassingen. En juist het voorkomen van financiële verrassingen is precies waar een ontspannen toekomst mee begint!

Onze Veldsink adviseurs kunnen je op weg helpen met het maken van een financieel plan. Neem gerust contact op met Veldsink-Reijers via 0486-415399 of ravenstein@veldsink.nl. Of kom even binnenlopen voor meer informatie bij ons kantoor aan de Kuiperstraat 1 in Deursen-Dennenburg.

Jens-Joren Stinnissen
Financieel adviseur

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties