Kerkdorpen Ravenstein

Onder d'n Plag Demen krijgt 1.600 euro van Oranje Fonds

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

DEMEN - Het Oranje Fonds heeft een bedrag van 1.600 euro toegekend aan gemeenschapshuis Onder d’n Plag in Demen. Dit bedrag is bedoeld als bijdrage voor de vervanging van een aantal stoelen en tafels in de barzaal en het klein café van het gebouw.

 

Onder d’n Plag is een ontmoetingsplek en sportaccommodatie voor de inwoners van de dorpskernen Demen, Dieden, Deursen-Dennenburg en Neerlangel. Het pand bestaat sinds 2012. Het gebouw is indertijd deels ingericht met een restant van de inventaris van het vroegere gemeenschapshuis De Vlaam en afgedankte inventaris uit andere bronnen. Na zes jaar zijn een deel van de tweedehands stoelen en tafels aan vervanging toe. Ook is er behoefte aan meer zitcomfort voor de oudere doelgroep van Onder d’n Plag.
Dankzij de toekenning van de subsidie door het Oranje Fonds kan het bestuur nu stoelen en tafels aanschaffen die de barzaal en het klein café nog gezelliger maken en geschikt zijn voor jong en oud. Een mooie bijdrage aan deze belangrijke ontmoetingsplek voor de inwoners van de dorpen, vindt het bestuur.

Het Oranje Fonds streeft ernaar dat niemand zich buitengesloten voelt en iedereen mee kan doen in de samenleving. Daarom steunt het jaarlijks duizenden projecten die mensen met elkaar verbinden. Die steun bestaat uit geld, aandacht en advies. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties