Kerkdorpen Ravenstein

Op 7 en 8 september

Neerlangel maakt zich op voor Vijfsterrenfeest

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

NEERLANGEL - Neerlangel maakt zich weer op voor het Vijfsterrenfeest, een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door carnavalsvereniging De Schottelzakken. Na de succesvolle indooreditie vorig jaar wordt het festijn dit jaar in een iets andere vorm gegoten. Het Vijfsterrenfeest duurt deze keer niet één maar twee dagen en vindt plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 september.

Op vrijdagavond 7 september barst in de feesttent in Neerlangel een heus zomercarnaval los. DJ Job van de DJ Fabriek en feestact De Rubberen Schuimboten zorgen voor de muziek en er is ook een cocktailbar.

Op zaterdag 8 september is het tijd voor sportief vermaak en gezelligheid op het Vijfsterrenfeestterrein. Vanaf 13 uur is het terrein geopend waarna omstreeks 13.30 uur het grote beachvolleybal- en jeu de boulestoernooi begint. Een team opgeven voor het beachvolleybaltoernooi kan nog steeds via Vijfsterrenfeest@outlook.com. Of vul het digitale formulier in op www.schottelzakken.nl. Met onder andere luchtkussens en clown Fleur is er ook voor de kids vanalles te beleven. Brouwerij de Kluys uit Neerlangel verzorgt een heus 'Godfried geniet-gebied', waar je lekker kunt relaxen en genieten van heerlijke Godfried-bieren. Daarnaast verzorgen de enthousiaste brouwers ook rondleidingen door hun brouwerij en vertellen zij over hun uit de hand gelopen hobby.
Vanaf 16 uur verzorgt DJ Rickert muziek op het terras en ook Foek aus Holland komt nog langs. Omstreeks 18 start de prijsuitreiking van het beachvolleybal- en jeu de boulestoernooi. Hierna is het mogelijk om onder het genot van een muziekje van de DJ en Foek aus Holland lekker te blijven hangen en te genieten van een hapje en een drankje.

Voor meer informatie en het laatste nieuws: www.facebook.com/het-vijfsterrenfeest of kijk op www.schottelzakken.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties