Kerkdorpen Ravenstein

Neerlangel kijkt weer uit naar Vijfsterrenfeest

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

NEERLANGEL - Neerlangel maakt zich weer op voor het Vijfsterrenfeest, een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door carnavalsvereniging De Schottelzakken. Het Vijfsterrenfeest duurt net als vorig jaar twee dagen en vindt plaats op vrijdag 6 en zaterdag 7 september aan de Sint Jansstraat in Neerlangel.

De vrijdagavond staat in het teken van een mooi tentfeest. Met het welbekende DJ-duo Lampegastuh (foto) en met DJ Edwin belooft het een knalfeest te worden voor jong en oud, iedereen is welkom. De tent opent om 20.30 uur en de entree bedraagt deze avond 10 euro.

De zaterdag staat bol van de sportiviteit en dorpse gezelligheid met onder meer het beachvolleybal- en jeu de boulestoernooi. Voor de kids zijn er leuke activiteiten, waaronder springkussens, en ook clown Fleur is van de partij. Op het terrein is tevens een groot terras waar iedereen kan genieten van drankjes en hapjes. Ook keert het 'Godfried Geniet Gebied' terug, waar je de lekkerste speciaalbiertjes kunt drinken van Brouwerij de Kluys.
Overdag is er op het terras gezellige (live)muziek, waarna in de avonduren in de tent DJ Tiago, DJ Joey en Feestgangers XXL een feestje bouwen.

Wil je meedoen aan het beachvolleybaltoernooi, samen met je vriendengroep, carnavalsclub, buren of dorpsgenoten? Meld je dan aan via het inschrijfformulier op www.schottelzakken.nl/vijfsterrenfeest of stuur een mail naar vijfsterrenfeest@outlook.com. Meer informatie is te vinden op www.schottelzakken.nl/vijfsterrenfeest en www.facebook.com/vijfsterrenfeest

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties