Kerkdorpen Ravenstein

zondag 17 juni in de Garnizoenskerk van Ravenstein

Onder de Appelboom brengt 'Mag ik vragen wat dit te betekenen heeft?'

Door Stichting Cultuur Ravenstein van Stichting Cultuur Ravenstein

RAVENSTEIN - Muziektheatercompagnie Onder de Appelboom speelt ’Mag ik vragen wat dit te betekenen heeft?’ op zondag 17 juni in de Garnizoenskerk van Ravenstein, aanvang 15.30 uur. De entreeprijs voor deze muzikale voorstelling bedraagt 10 euro, jeugd tot 18 jaar gratis. Vriendenpas geldig. Reserveren per e-mail naar: secretariscultuurravenstein@gmail.com. 

‘Daar stond mijn moeder
in haar nachtpon en haar blauwe vestje
het was meteen stil
dat kon ze
daar hoefde ze niks voor te doen’

Sommigen kunnen niet zonder een waarom van het bestaan. Anderen verzuchten tevreden dat het leven geen zin heeft. Deze voorstelling laat, zoals het leven wil, de keus aan u.

‘Mag ik vragen wat dit te betekenen heeft?'
is de vraag die geen vraag is en waarmee hoofdpersonage Clélie Joséphine Françoise, zonder gêne en overal grip krijgt op haar directe omgeving, zichzelf en de dood.

Hugo Naessens, gerespecteerd countertenor en meesterlijk verteller verovert u met een even turbulent als fijnbesnaard verhaal in onvervalst muzikaal theater. Componist/pianist Paul Gelsing en klarinettist Angela Kreeftmeijer begeleiden hem met liefde in zijn komische zoektocht. De regie is in handen van Wim Wijnakker. Meer info: www.cultuurravenstein.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties